Vejfest 2018

Årets vejfest – en kæmpe succes

Det er nu 12.  år Digesvalerne mødes til festlig samvær. Og der har – gennem årene – været mange varianter af såvel rammerne som tidspunkt på året.
Vi har siddet i ly for regnen i en carport, vi siddet i den store fælles carport, vi har været samlet på en terrasse, teltet har været opstillet flere forskellige steder, vi har været få og vi har været mange – men i år var det helt specielt.

Aldrig har vi været så mange Digesvaler samlet  – aldrig har vi snakket, grint, spist, drukket og sunget så meget som i år – og så var det endda på årets hidtil varmeste dag.

Det hele startede med teltslagning kl. 13, og herefter en sand myre-vandring, hvor folk stimlede til med borde, stole, duge, service mm og bordene blev pyntet med roser som Ingrid var leverandør af.

Vejfesten har altid været skruet sammen som en slags sammenskudsgilde, hvor hver især medbringer en salat til et fælles bord og ellers eget kød til at lægge på de mange medbragte griller, som er opstillet på række og rad.

Men som noget nyt i år – havde Elahe og Akbar tilbudt at stå for maden – og iflg de mange ‘uuuhhmm’ lyde – der lød hele vejen rundt om bordet – var der vist ingen tvivl om at det også var en stor succes.

OG det skortede ikke på underholdning i løbet af aftenen.  Laima havde medbragt en sang, Jeanette havde købt ind til en kæmpe pakkeleg – som blev afviklet under stor munterhed, og senere havde hun – fra forældrene – en 2 liters ouzo med til hele selskabet? Vi sang Digesvalesangen og Charlotte og Leif optrådte med guitar til et par fællessange. Cecilie sang så smukt for os og Frits afviklede en slags ønskekoncert som blev nydt på Astrids trådløse højtaler. Ja også lidt motion var der på programmet, nemlig rundbold, hvor børn og voksne deltog. Og selvfølgelig – ikke mindst – gik snakken lystigt hele vejen rundt.

En smuk og varm dag og aften sluttede for en dels vedkommende først hen ved 3-4 tiden

Det må da vist siges at være godt naboskab på Digesvalevej